Thursday, June 24, 2010

serangan minda

pagi tadi sampai opis..ari ni rasa malas ckit nk masuk site pagi2 so lepak2 dlm opis. sembang2 ngan En Azli,Liza ngan alex. dr satu hal ke satu hal. dr kelembapan sub con longkang sampai ke hoarding, sampai ke masalah sisa construction, recycling pavement la apa la...

dlm area kol 9, br nk kuar p minum...EnAzahar dtg.."cik Dzuli, kalau cmni saya x bleh nk jalan keje la...org water rec korek tmpt sy da backfilling" aku tgk kt site mmg tgh busy pon, mentang2 la excavator dia 2-2 bleh jalan.

aku check..ooo diorg wat tapping. tapping ni mmg satu aspek yg kita selalu overlook. kt z1 pon overlook, kt cni pon sama. tapi kalau nk kata kacau sgt..I dont think so la..by hook or by crook mmg kena wat pun...

dlm ketat2 pon p minum sesama gak..then dia argue jgk pasal z1 nk premix, ada 2-3 longgok pasir kt dpn TNB..aduh..sap2 soi..da siap da pon.. so sorry no more excuse.. do your work already..done.

balik minum..hal water rec ni x settle2 lagi..adoii dpt memo..sila siapkan this bla2..baru tapping bole dibuat. Pun da siap..hahahahaahahahaha

apasal la LAP ni ske sgt cari pasal. bila bagi air 2 kan menjana pendapatan korg. kesimpulannye PBT kt perak ni mmg leceh. TNB/LAP/DBI...mmmmm...tapi semua ni pekara yg aku kn face it.

tgh dok update blog ni...ada lg masalah upenye..x abih2 masalah access, RC nk access, azahar nk access, semua la nak acess, aku bg access betoi2 kang.. aduh..terEMO plak.

cerita si azrul ni plak, dia nk backfill manhole sewer due to nk wat access utk parking crane and stuff. at least 3 weeks..pak din plak ble jalan sewer line suppossed 3 hari siap la (plg critical la 2). discuss punya discuss, akhirnya keputusan, pak din jalan sewer sabtu ahad. isnin mesti siap so dia nk backfill ke hape ke pon boleh... consultant x bg sgt bacfill, depa suh gn pc slab/ steel plate..x de mende2 2..so backfill plg mudah n murah ler.....

RC baling balik kt ultimate, alasan sbb km x wat access..hamboiiihhhh....ultimate plak mangsa...




dzuli

No comments:

Post a Comment