Monday, July 5, 2010

activity

last weekend x balik kampung sbb baru je balik ari 2. so amik my beloved little sister utk lepak kt umah aku disamping dia mengikis purse ku...

-tgk karate kid (2nd time for me) najah pun cakap citer 2 mmg 2 thumbs up. terus dia heart kt Jaden smith
- makan kenny rogers, sbb dia teringin sgt nk mkn kenny rogers. x pe la sekali sekala even lari bajet ckit hehe...
-shopping2 kt FOS je.. baju dia lagi mahal dr baju aku, tp x pe sbb dia bayar sendiri
- masa pg jusco sblm msk wayang, ada TM wat promotion apa ntah ada si fabulous cat 2, xcited gila bdk 2, aku x pun hahaha...
-ahad pagi, antar dia balik pas breakfast. balik 2 melahu aku boringggg...dulu masa dok selama bole la wat perangai balik hari aku 2, skg da x bleh sedih...

blue monday
- isnin...biasa la....ari ni ada jgk xtivity utk elakkan aku boring. colleagues yang lain sorg pun x de, bos ngan liza cuti, en azli..mmmm opis pak sedara dia, sukati dia la nk wat apa pun..
-pagi2 ikut En bala ngan cik tun p verify defect list..aduhh..even boring bangat, tapi OK la dr dok melangut kt opis
-ptg, p tgk keja pak din jap pas 2 p verify defect list lagi.
-skang..melepak kt old town....



dzuli

No comments:

Post a Comment