Saturday, July 3, 2010

buhsan

minggu ni kerja kurang menarik la..x adventure hehe..mungkin sbb site yang dah ala2 nk siap (walaupun kalau ikut susunan,mahu 3kaki list keje blom siap). so banyak masa abis dgn mengadap en komputer/berangan/melayan youtube.

sebenarnya minda aku complicated ckit skang. aku selalu perasan yang otak ngan hati ngan anggota badan aku x seiringan. contoh kalau drive, otak kata masuk kanan, tangan pusing stereng kiri..

sbb aku perempuan..
air mata x yah cakap la..kadang2 rasa macam dah x lalu nk keluar, even ada org kata menangis 2 dapat releasekan tekanan (yeke).. tapi bagi aku wanita menagis bersebab, biar la org nk kata lemah ke, lembik ke..tapi aku mmg rasa lega kalau aku menagis

masalah..
mana ada manusia x ada masalah...try to live your life pun ok..aku rasa dlm dunia ni mak ngan abah manusia yg mmg sayangkan kita tanpa syarat (i read it somewhere). so kalau ada masalah, cari mak aku pun slah satu pekara yg best jgk. adik2 ....my sweetheart..hopefully depa akan sayang kakak depa ni selama2nya...
kawan2... I adore all of u.... aku rasa hidup ni mmg x berseri kalo x de kawan2...aku harap jgk kawan2 akan ada masa aku perlu mereka. insyaAllah, aku akan ada bila depa perlukan aku..

melupakan
aku ingat senang, susah rupenye..maybe time will heal everything...i'll try to forget..tapi aku rasa rasa REDHA is a best medicine to forget....

dzuli

No comments:

Post a Comment