Monday, July 5, 2010

i dont know

ada benda yg datang macam impi, pergi pun mcm mimpi..tapi benda tu soo real..soo sweet...hmm..masa ni baru la pkir ketentuan Allah tu is everything. aku yakin aku redha, tapi still sad, aku ni manusia biasa..masa ni aku rasa kn Istighfar banyak2...aku yakin yang lebih baik untuk aku InsyaAllah..

jadi sensitif plak skang, pagi tadi masa bekfes jupa baby sumbing, rasa nk nangis tgk sbb kesian sangat. adhh parah plak rasa.. jgn la esk masa keje aku jd cmni...

YaAllah... tolonglah..permudahkan urusanku dan hilangkan keraguanku...







dzuli

No comments:

Post a Comment