Thursday, August 26, 2010

a busy ramadhan

this year ramadhan is a bit busy fou UBSB site staff, ye la, dah nk masuk bulan 9, en kadir nk bulan 12 siap. so, puas berkejar kejaran le progress on site
kerja yang perlu disettlekan and yg da disettlekan

  1. water rec zone 1 -almost done harga dah dapat, tggu confirmation saja
  2. patching premix- done, that day rasa cm nk pensan sbb letih hehehe
  3. longkang kat area block E &F- 4-5 kali revise invert level, siap ikut en din tarik allignment and ambik level OGL and invert level. tapi ada sikit salah la plak..and Alhamdulillah settle suda
  4. site clearing block E& F..hmm planning kn baek ckit, tmpt kecik n constraint
  5. monthly report-done, punye la kejar nk siapkan, thats week site program pun banyak..hmmm
  6. mockup furniture- siap sudahh..
  7. revise level jalan- done kot, ape2 hal adjust on site
  8. inspection kitchen cabinet c-apartment-done
even mcm banyak, aku still rasa contribution aku sgt sikit, kdg2 kalo en din x dtg keje, aku cm x tau nk wat ape, especially keje2 kutip2 nih and arkitek work hmmm...
cmne nk msk UEM nie....


dzuli

No comments:

Post a Comment