Friday, August 20, 2010

heppi..

ni nk citer tentang what actually happened masa meeting piling work kt HQ ari2,
bos aku En Kadir suh aku dtg, mm..pelik gak biasa aku x terlibat pasal V.o2 ni...masa discussion, dia kata "dzuli, reason aku pggl ko sbb aku ingat lagi FYP ko psal piling kan, so aku nk ko wat report pasal piling work kt z2"..
pehh..mula2 dengar, mak aihh..cabaran ni.. pas 2 kami pon discuss2 le apa2 yg patut, apa yg kena ada dlm report tue....
takut 2 mesti ada, takut x dpt memenuhi expectation boss..

balik 2, terus masuk opis search internet apa2 yang patut.....selasa-jumaat..Alhamdulillah report tue siap, tp x complete sgt le,

sabtu, pergi HQ, padahal aku plan da nk balik umah bukak pose ngan family, tapi demi kerjaya aku (cheewah). kol 7.00 aku drve dr ipoh..

sampai opis lmbt ckit, sbb minyak abeh,msk bukit subang jap carik petrol pump...hehe

pas2, kami berempat masuk bilik meeting..jeng2 presentation pon bermula..
aku pon present..present..present....bla..bla..bla..bla...

en kadir,, wahhh..bagus la ko ni dzuli...gud job, gud job..ehemmmm...nek kembang idung aku..heheh..tapi wat2 cool ajer...
siap dia pesan kt en din lagi "din, jaga budak ni baik2"...ecehhh...bertambah2 kembang idung aku..

Alhamdulillah, everything went very well, more than i expected..balik, amend report and monday it ready to be submitted...x tau le ape jd kt report aku tu..tp at least i show something to my boss...hehehehe

dzuli

No comments:

Post a Comment