Tuesday, August 3, 2010

MC

setelah setahun aku keje di ultimate builders, baru 2/08/2010 aku merasa sejenis cuti yng dipanggil MC hehe...

segalanye berpunca dari pulut kuning. satu hari 2, aku baca satu blog yg tunjukkn gamba pulut kuning yg sangat sedap. so aku pon oder kt mak aku masa nk balik umah..

aku pon salah gak, makan banyak sgt kot, ko 5-6 pg 2, perut da rasa sakit2, lepas subuh tu hambikk, x bole bangun langsung, cirit birit, muntah2...aah...saba je lah....
plan nk antar adik aku balik matrix pon x bleh, last2 abah jgk yang antar budak tu balik matrix..
aku..dok guling2 atas katil sehari suntuk, sampai sakit2 kepala sbb banyak tido,
makan pon da x lalu (kalo cmni seminggu sah hilang 5 kg). hehe

lps kak cik ngan abah balik dr gopeng, malam 2 jgk kak cik bwk aku p klinik KITA, yg ni jek kami jupe. orang ramai plak 2, sementara tggu giliran saba je lah...akhirnye dapat gak MC sehari hehehe......

dan arini, aku kembali bekerja..


dzuli

No comments:

Post a Comment