Monday, November 29, 2010

new oppa

nappeun namja @ bad guy..latest addiction sekarang..hmm makin tengok makin curious.. hero dia kim nam gil, x penah kenal pon tapi acting kewl very the...macho, best, psycho.
citer ni pasal dia nk revenge kt Haeshin Group yg musnahkan kehidupan dia, mula2 dia tackel younger daughter (mo-ne), pas tu jd assistant tae-sung, get the trust by everybody, hitting on the eldest daughter tae-ra..sikit2 dia kucar-kacirkan haeshin group..

aku mmg minat plot citer cmni, revenge+love+conspiracy+scandal..hmm...da lama usha dlm Vikii tp sbb busy nengok kim hyun joong ngan mickey yoochun...

biasak la citer korea, mesti ada x logik ckit but who cares, as long nice plot, good hero and x panjang sgt series itu ok la.

aku paling sedih part masa dia kecik kena halau, pas2 parents dia mati, aku paling suka masa part dia seduce tae-ra hehehe...very scandalous...

.skunk dlm ep 14...hehehe..can't wait ada 3 ep. je lagi....

kim nam gil..my new oppa...

No comments:

Post a Comment