Saturday, November 27, 2010

x nak lemah semangat

currently, a bit chaos at my company, yela 2 org staff yg bole diharap nk berenti due to better offer, pas 2 ada mcm2 krisis lagi...aku da tekadkan dalam hati yg aku akan go through mende2 ni, this is part of life cycle aku tau...

YaAllah, berilah aku kekuatan ,semoga sincerity aku ada kebaikan untuk semua.

semalam meeting kt HQ, it looks like everything da ada jawpn utk kerja2 yg pending. so hopefully at least bulan 12 ni kerja2 akan smooth....permudahkanlah segalanya YaAllah.

nervous ckit sbb isnin ni ada meeting pasal sanitary fitting semua..Alamak, punca2 nk kena hentam le, mesti semua akan tolak menolak..adui..sabar je la... redha je la kalo kena marah..liza seem to be very nervous...smpai ada bunyi2 ala2 nk berenti kerje..hmm...takkan la..

semoga semua ni aku lalui as a challenge in my job....kena marah, buat silap, kan semua tu proses pembelajaran (pujuk hati)..sabar2..org sabar akan menang...




dzuli

No comments:

Post a Comment