Wednesday, February 16, 2011

brunei-every dollar count :-) part 3

our 2nd nite at brunei...akhirnya hujan berenti pada pukul 7.00 malam
7.30p.m- misi mencari nasi katok and akhirnye jupe famous nasi katok mama (jupe nama restoran ni dlm cari forum) masa round ngan kak nadia siang tadi da aim restoren ni
kami oder nasi katok sorang satu, aku oder ais kacang , ingat ABC, sekali susu + kacang merah daa, and tomyam...owh i x rekemen ini tomyam, sekali rasa pasti xnak lagi hohooo (sorry mama) maybe x kena ngan selera kami kut

tomyam yang menjadi kenangan indah

we & our dinner

8.30p.m - da kenyang..misi nite pic. amatlah sayang kerana aku xdak seketul flash...tapi ok lah. mula2 p cari masjid sultan omar ali saifuddin.. sangat cantik..kagum2..kagum2 lagi...kagum.. masa kami datang jemaah tengah berzanji. sangat tenang rasenye. ssh ckit nak jupe env.cmni kt malaysia kan.

satu benda kat dalam area masjid, cam kapal pon ada..x surelah..nnti i google
9.00p.m- pegi cari RTB haha..apakesss? saje je
9.30p.m- berjalan2 kat area mall (x tau nama) tapi mall tu da tutup, so dok kat luar aje
10.00 p.m- jalan2 lagi kt area BSB

xtau nama monumen ni ape..hentam sajalah

10.30p.m- lepak kt sebuah coffee shop. depa kata ni the one and only coffee shop yg bukak 24 jam kt BSB ni.
11.00 p.m - balik bilik, layan gambar2 yang kami capture tadi and tidorlah..
abis ari kedua at brunei

dzuli

No comments:

Post a Comment