Saturday, March 19, 2011

End Product


almost 2 years since i join this project..
so mari kita lihat hasil usaha kami semua utk masyarakat (hahaha)
seperti kata pepatah iklan beras
" sebuah bangunan umpama setitik peluh seorang pekerja construction"
i'll dedicate this pepatah to all of us including my boss,my PM, consultant, main con, subcon, pakcik2 indon, bangla, vietnam semua lah yang lepak kt site ni..
ceh...padahal ada a few stage sblm bagi kunci kt client kami.

sebab ni projek kerajaan..so aku x bley lebih2 upload gambar ek.
mana yang patut sahaja. yang cumel2 bley la upload

landskap..pokok palma tu..ni limited edition ada 5 batang sahaja. kat belakang tu flat 4 tingkat.

playground. standard ni bukan main2 punya. Pro-Landscape pon limited edition gak. En karim kata kt malaysia ni ada 2 company je pengeluar alat2 mainan camni.

bersemangat uncle backpusher. x lama lagi uncle bole balik rehat2 sebelum pegi projek baru hehe.. uncle ni tgh lay finish level crusher run.


dzuli

1 comment: