Monday, March 7, 2011

jalan2 cari pasal...uptown + the curve


weekend lepas....oleh kerana keserabutan otak yang extreme dan nafsu untuk berhibur2 and jupe kawan2..aku turun KL umah zu lah sape lagi...

mula2 plan, kemain la ramai nak join...last2 sorang2 back out due to certain circumstances...last2 only 3 of us..xpe la..mmg aku p KL pon nak release tension (ape yang aku tensen sgt pon ntah)

sabtu kol 5 aku bertolak...my bus adoii...sabo je lah 3hrs is sick journey... Alhamdulillah akhirnye smpai juge..
zu amik kt LRT taman bahagia...aku buli zu suh p uptown damasara la, danau kota la..hehehe...(thanks my friend)

kami round danau kota lama jugak la...smpai ke pagi, aku just beli 2pcs shawl and zu beli blouse yang cute. balik umah dia...sambung sembang2..sedar2 dekat kol 4 kami baru tido hehe.

blouse yang zu beli

ahad pagi, kami plan nk lepak the curve je..sbb just nak sembang2 lepak2 xde la pla nak tengok wayang or main boling..tapi kesian lin, dia tgh siap2 nak kuar keta dia xcident, so dia kena batalkan niat sbb bnyk yang nak diuruskan.

kami smpai the curve almost 1.00 om..so cari tempat makan dulu..bantai je la nasi ayam penyek kt waroeng..

Tengs kak ida coz treat us...

muka2 lapar

pas makan jalan2 kejap..around 5.oo kami balik sbb aku x mo balik lmbt sangat..
even sekejap je kami lepak tapi oklah, dapat sembang2...dapt cuci2 mata hahaha....

personal fave pic.

saje je...da banyak kali da lepak cni



dzuli

No comments:

Post a Comment