Monday, April 18, 2011

aktiviti weekend ini-part 1

since past 2 years (almost), kalo nak ronggeng je mesti aku akan p KL, so this week we reverse the situation, Zuraida turun Ipoh hahahhaa...tapi only 3 of us sahaja, yang lain2 udah bz.

aktiviti kami minggu ini

sabtu (16/04/2011)
1.00pm-zu smpai di ipoh..aku bwk dia round2 kat site kebanggaan aku
4.00pm- pegi gopeng jap , melawat najah
5.30pm-pegi melawat cik ani, cik ani ialah mak arwah kak falah, zu teringin nak melawat cik ani itu..
9.00-acara glamer bila mai ipoh, jalan-jalan cari makan (dibaca ngan iringan lagu jalan2 cari makan). mmg ala2 rancangan tu betul, tapi buang masa betul cari parking kat dataran tu sbb ada karnival" ride it right", mat rempit pelbagai kelas pon datang...x kose aku..so kami pegi kat food court JKR.
menu kami:
zu: mihun sup
kak syidah: nasi goreng daging merah
aku: nasi goreng ikan rebus
dimeriahkan lagi ngan sate and kek coklat sorang akak yang wat promo kt citu...

2 of them..

ni dia..antara sate terbaek di Ipoh

ni warung sate tu.

coklat kek yg promo malam tu...utk menyokong produk usahawan tempatan..boleh tahan sedap la juge..

pastu round2 ipoh sikit...x lalu sgt sbb jem kt area dataran tu, so kami bercadang untuk melebarkan acara lepak
12.00am- cari mamak nak pekena teh tarik, mula2 nak p mamak depan umah je, tapi..
aku: apa barang mamak depan umah, jom la p muhammad bistro, happening ckit
sampai sana sekali jupe Azahar..cehh...tapi aku xnmpk pon dia...tapi dia nmpak aku..
1.00am-balik umah, dan lagi layan citer korea sblm tido, ish2..





dzuli

No comments:

Post a Comment