Tuesday, April 19, 2011

aktiviti weekend ini -part2








ahad tu (17/04/2011)
kami p mandi manda kt sungai jahang. this is my 2nd time..mula2 plan nak p sungkai tapi cam x berbaloi2 je memandangkan zuraida nak balik petang tu juge. so kt sini jelah yang mampu. yang penting ada air sungai ngan buleh berenang2 cam ikan duyung.

dalam kol 10.00 pagi kami bertolak dari ipoh. mandi2, berendam ngan makan da jadi cam blue hippo da ropenye..tapi kali ni x masyuk sangat sbb air sangat laju sbb hujan kut. x ble da bersidai kt batu besar tengah tu cm dulu..dalam weh..kalo kurang berat badan cam zu ngan kak syidah tu, bleh terbang..

12.00pm-get ready utk balik. lgpon kami bercadang nak photogedik kat gua kandu depan tu haha. ada banyak lagi agenda sbnornye, nak jalan2 cari makan part 2 lagi..haha

ni dia..aku bila tengok tempat2 jepon ni, rasa cuak pon ada hahaha..

ni tempat cam kem la, sesuai benor utk kelab2 cm pandu puteri ka, kadet remaja ka..

cam kanak2 ribena..tapi overage hahaha..

ntah...lawa la kunun..

dalam kol 2.00-kami kuar p hainan chicken rice. yg ni ada kt ipoh je, sbb tu aku bawak zu mai sini. pas makan ala2 tak tau nak wat ape, so kami bercadang utk spread ckit noise pollution ngan acara karaoke wahahaha

kopl 4.00- pegi jusco, karock ctu ok gak 20 hengget je VIP room, buleh la nak melepas gian..mmg kami betempik x hengat. lontaran suara=lontaran tensen haha...zu tensen ngan keja, kak syidah maybe tensen ngan situasi, aku tensen sbb hati dan perasaan (hahaha)
paling x bley blah siap nyanyi lagu nobody. pastu part yang x tau...nannaana..nobody2 (cam gila) idea ni datang pas tengok vlog maria elena...

da pueh memekak, kami p minum kt yohan. sbb yohan ada kt ipoh je. lepak2 jap sementar tunggu bas zu kol 7.30.

7.30- bus sampai..zu pon pulang.acara kami pon tamat..esok tu kena p keja ngan inspection yang melambak..hehehe

zu- thanks beb sbb susah2 datang kikiki
dzuli

No comments:

Post a Comment