Tuesday, April 12, 2011

satu petang di tanjung rambutan pulak


selepas episod 8 jam monday blues di opis hari ni, ketika loceng kol 5.00pm menunjukkan waktu abis keja da berbunyi, ketika aku berlari2 nk p start keta membayangkan aku akan smpai umah awal ari ni...tiba2..

en azli: apa barang balik, jom minum2
aku:kt ne
en lan: ko nak ktne
cik tun: i folo..
en azli: kt tanjung rambutan ada tempat sate best, ala yang kita makan masa meeting ari tu
all: okey mareyy
panjang lagi citer, tapi xpelah x yah citer la wat tensen i je hahaha...

mula2 kami tawaf pasar malam tu satu round..pas tu kami terus mai kat kedai ni.

LISWAN chicken chop...

ni la antara sate yang sedap kat ipoh ni..sate Mira. Best la kirenye..

ni menu2 lain kat sini. Ada bakar2, western,laksa goreng..laksa tomyam

outdoor places.sesuai utk family bwk anak2, pastu anak2 bole lari2, mak bapak bley makan2.

ABC yang agak cun.

ni dia laksa goreng. memang sedap.pandai tukang masak ni masak

my chicken chop..ermm so-so la...buleh la makan.

ni sate terbaek itu..

ada banyak lagi menu. ada mihun sup, kerang bakar, sup ekor. ada jugak side dishes kt pasar malam cam bergedil, putu piring, macam2 la..tapi xde la aku nak snap semUA.

dekat kol 8 baru smpai rumah..hehehe..xpe sempat lagi Maghrib.

dzuli

No comments:

Post a Comment