Sunday, May 29, 2011

Davids Dinners

sebelum aku meninggalkan kem syed putra ipoh...aku telah paksa en azli blanja aku kt cni..sbnrnye aku tak ingat nama dia david diners/david place hahahaha....

x sempat pon amik gambar interior sebab masa tu tak bawak camera pun. so gambar2 makanan pon hanyalah bertaraf camera henfon 1.3 Mp.

location dia dekat greentown business centre ipoh..sebaris ngan simpang 3

menu aku ngan en azli. chicken BBQ ntahapekebenda

menu ni pakej lengkap sekali ngan fruit juice, soup (chicken/mushroom),and ice cream juge. kalau tak salah RM 11.90.

menu cik tun.salmon steak

 yang ni kalau tak salah RM 23.90. potato bakar tu sedap (dr curly fries dlm menu kami tu). yang ni pon sekali ngan juices, brownies ice cream.
honey dew juices
chicken soup standed pizza hut


dinner rolls standed beli kat tesco
 nak kata sedap sangat tak la..x sedap pon....bolelah juga..kalau nak kelainan bleyla try..



dzuli

No comments:

Post a Comment