Wednesday, May 11, 2011

Farewell Party lagi




okey..
mula2 en muzi ngan azrul, pastu wani..sekarang giliran en lan ngan azahar pulak..
en Lan sudah tamat perkhidmatan ngan UBSB & JBSB juge
Azahar sudah habis kerja2 kat ipoh ni..
so, 2-2 orang ini akan cargas la.
tinggal la aku yang masih setia, walaupon aku yang antar resign letter dulu hahaha

mula2 dirang nak karaoke
aku xmo da join..cik tun lagilah taboo
last2 kami makan kat sini je

this is not my 1st time being here, tapi 1st time amik gambar hahahaha..

ada macam2 jenis bubur, tapi kami x amik pon, amik gambar je sbb presentationnya chantek

yang menimbun didepan akak itu ialah ayam kampung goreng

set yang kami order (utk 6 orang la)
menu2 dia:
ayam kampung goreng
siakap 3 rasa
ketam goreng kari
udang petai
kailan masak apentah
tomyam
kerabu mangga
air tembikai ngan kelapa laut
tambahan sotong goreng tepung
semua RM 130..(terima kasih Arena Perintis)

2 orang yang diraikan + seorang otai UBSB

ada liza juga malam tu..long time not seeing her hehe
okey la Wish u all the best
kalo da kaya jangan lupa kami (merujuk kepada business baja diorang)

sambungan itu
pagi tadi
aku p bekfes ngan cik tun saja..(da x meriah uolss da)
kami usha port baru

dekat kampung rapat (credit to kak syidah sbb suggest)

sini ada akok panas, sedap sbb x manis sangat. kenapa tinggal 1/2, sbb aku test dulu
kerana aku tamak, nasi dagang ikan + ayam hamekawww

credit to cik tun sbb blanja (sbb aku x bwk duit hahaha..wat malu sungguh)


dzuli

No comments:

Post a Comment