Wednesday, May 18, 2011

handover sudah

16/05/2011
-projek kami secara rasminya da diberi kepada empunya tapi zon 1 sahaja..
ok lah tu.pagi2 pegi MSS ipoh..kena ketuk dulu ngan BPKP sbb wat keja syok snndri..yela x de sapa guide..kami wat je lah apa yang diorang suruh.
- 10.00 a.m drive balik opis cam orang gila sbb ada kena wat proper filing utk inventory list.
- 11.00 a.m syukurlah..ngam2 siap and meeting pon start
-maka rasmilah zon 1 da jadi milik diorang
-rasmilah juga aku ada 4 hari je lagi kat kem syed putra ni.

18/5/2011
- 6.00 a.m bertolak dari kulim sbb kol 9.00 ada inspection ngan team ambil alih projek
- syukurlah selamat sampai sblm kol 9.00 a.m hehehe
-berpeluh2 sampai tensen dok try kunci cam ada satu game show dulu "buka & menang"...tapi aku buka x  menang2 apa2 pon hahahaha..
-Alhamdulillah, everything seems so fine so far. team ambilalih ni ok gak..x banyak songeh sangat
-lega jugak dapat kuar dr UBSB ngan dpt tengok upacara pengambilalihan projek walaupon secara x rasmi..ok lah kan..

settle satu...next one is coming up...but I can't be there..sedih...


another 2 days to go and i'm so nervous..




dzuli

No comments:

Post a Comment