Saturday, May 14, 2011

Imam Muda

layan imam muda skang ko ek dzuli
ye la..mula2 riki2 je
pas tu rasa syok plak layan sebab tugasan2 yang diberi tu best

yang minggu lepas pasal anak2 istimewa la (OKU)
-yang ni x banyak sangat citer pasal budak2 tu..more kepada macammana nak mendidik diorang la kan

minggu ni punya pasal keluarga yang bermasalah
- cam menarik gak. family2 ni semua kat KL tau, flat pantai dalam.
semua family2 yang problem..ada yang anak 9-12 orang.
-semua yang aku tengok ni is a food for the soul...supaya aku lebih bersyukur hendaknya..Amin..
-ada seorang akak tu kata, dia tak pernah sembahyang berjemaah dengan family, masa imam muda ni datang baru dia dapat merasa sembahyang berjemaah.

ni peserta2 imam muda ye.

bagus la Astro wat rancangan cam ni. at least kita dapat create seorang ikon islamik yang memberi manfaat daripada pemenang2 AF aje kan..:-)





dzuli

No comments:

Post a Comment