Tuesday, May 31, 2011

long month just ended..

 may ni terasa sangat panjang
mana taknye..
aku handing over zon 1 kt ipoh, farewell party en lan ngan azahar,pegi HQ (for the last time for this time being), balik penang, pindah kajang, keja baru, jumpe kawan  (zu)
syukurlah da 31 may...
InsyaAllah..harapnya Jun akan lebih baik
learning process lagi..

terkilan juge
boss aku msg aku mtk balik microwave tu..alamakk
rasa cm x berbaloi je SMS aku just for that thing
selama aku keja tak pernah aku amik ape2 pon dari site
mulalah aku nak ungkit
x baik..sabar2
gaji kena potong almost RM 700
padahal aku berenti on time, cuti pon 3 hari tu siap inform lagi
sampai hati betul HR
ex-housemate mintak ganti kipas bilik
aku tak rasa aku yang wat rosak
bukan aku gayut kat kipas tu pon
kalau taknak pulangkan deposit aku,
belilah kipas stand tu
cukup la kot
kadang2 fikir
it is hard to appreciate someone
or everything it start with M
x kisah la orang tu pernah stay ngan kita ke
tolong kita masa susah ke
Just Ingatan untuk diri aku
Sabar dzuli..kau kan janji nak tinggalkan semua perangai buruk kt ipoh
last2 semua aku x jawab...muahahaha..

dzuli

No comments:

Post a Comment