Tuesday, May 10, 2011

Tender Site Visit


pagi2 tadi kak zarina call suh check website kementerian perumahan dan kerajaan tempatan. dia kata ada site visit untuk tender projek bomba kat ipoh. Masa aku check x de pun..

tengah bersukaria bekfes wat kali terakhir (setakat ni la..) ngan azahar ngan cik tun (akak ni blom terakhir lagi InsyaAllah), En azli call bgtau yang En Kadir suh p tender briefing ngan site visit..Aduii..malas bebenor.

Tapi pegi la jugak, betul gak kata member aku, untuk experience kan..bila lagi nak try2 jadi boss hahaha....biasa yang mai tender briefing ni boss/Qs rasenye

kami pun pegi bangunan persekutuan. Projek ni membina pejabat pentdbiran untuk bomba kot, ada bangunan cam setor gitu la..5 tingkat kat Meru, Ipoh

yang paling x boleh blah, pegi site visit 12.30..panas gila...masa ni tengok betapa ramainye kontraktor kat Malaysia ni. Projek ni untuk kelas A.. tengok site 5 menet je, pas tu balik hahaha... Urusan seterusnya kami bagi kt HQ utk settlekan

beramai-ramai meninjau site

tuuu dia keta2 kontraktor, ni baru satu side je

berkumpul untuk serahkan borang, tanda kami telah melawat site

aku doakan UBSB dapat projek ni. maybe ada engineer baru akan dapat peluang macam aku dapat 2 tahun lepas hehe..


dzuli

No comments:

Post a Comment