Sunday, June 26, 2011

aktiviti weekend ini- part kebeberapa ntah

minggu ni turn keja sabtu
mmg menarik sabtu ni
ikut CMD (land) pegi tengok pencerobohan tanah
ada kebun durian uolsss
dengan durian2 yang bergayut2an
tapi malang sekali sbb tu tanah hak milik kami
so, maybe kami terpaksa clearkan,

yang x best, aku x pakai proper shoes
pkai wedges masuk hutan
deymm
kalo lecturer aku masa USM nampak
maybe aku kena baling ngan wedges tu tanpa belas kasihan
aku meredah anak sungai
lalu ikut denai2
pakai wedges
sayang wedges aku
tercalar dignity aku sbg civil engineer muahaha.

yang best kami try nasi lemak kat pekan Mantin lama tu, sedap siott..
pas pegi bakar kalori2,
kami pekena cendol mantin lak..
sedap juge

balik keja aku cargas pegi jupe member aku Zu la..sapa lagi
tapi kali ni kami just jalan-jalan
nak tengok wayang xde citer menarik
dekat 3 minggu nak jupe
banyak la citer
selain planning utk ke negeri Hang Tuah minggu depan
InsyaAllah.

Ahad just menonton a few muvies kat rumah abang
takde mood nak keluar
nak rileks sebelum bakal mengharungi minggu yang masih belum pasti (cheeewahh)
aku tegok Evolusi KL Drift 2-demi Aaron Aziz (nasib la tak tengok wayang, crap gilababas sgt opposite ngan KL gangster)
aku tengok X-men First Class..not bad
aku tengok ntah citer tajuk apentah
juga tengok citer ...Dalam botol secara fast foward.

okey..entry seperti ini akan berleluasa...hahaha..
happy monday Blues uolsss....


dzuli

No comments:

Post a Comment