Saturday, June 18, 2011

Berjumpa Kawan Lama (ayat skema)

Pagi sabtu yang hening
jumaat semalam aku ada discuss ngan member aku khapi nak p ronggeng ngan dia
pas tu teringat plak minit meeting yang huduh aku wat semalam
so mula2 aku edit minit meeting kasi cun ckit
e-mel kat Ro suh dia e-mel balik kat mis Pak
kang kata aku tak komited plak bila antar lambat.

okey..pastu aku pon iron la baju
pastu aku mesej khafi
pastu khafi kata abang dia suh p KL sbb ada kazen dia datang kot
pastu tudung ngan iron board aku tebakor sebab aku x tutup iron/dirikan iron tu masa balas mesej
fadan muka

sebab aku da iron baju..aku kena truskan gak niat p melepak kat Alamanda
aku pon drive
campur sesat2 taraf minimum sbb confuse ngan GPS aku
sampai je Alamanda, aku msg member lama aku
Che Kamal Azihan nama dia
try je kot2 la dia free, bley gak hilangkan kebusanan aku
then dia balas cakap OK...hoyehh..ada geng utk gossip hujung minggu

masa dok tunggu dia dok berFB ngan kawan2 baru (meena ngan farhana)
lawak gak bila meena kat "ko mmg j#$%&&* (censored, biasa la org negeri)ada laki kacak taknak ajak kitaorg join"...sabar je lah gelak sorang2 aku..

sementara tunggu che kamal..dan gak aku membeli sebijik blaus kat reject shop (ni je la kedai sesuai ngan taraf hidup aku)
dalam kol 2 che kamal pon sampai
kami pon melepak di old town
macam2 citer keluar
90% is more to kerjaya kami la
plan masa hadapan (kawin+kompol duit+beli umah)
recall back memori zaman USM yang seronottt

gossip pon ada tawww....hahaha
lama gila kami lepak

then mak aku call bgtau abah dapat p Mekah tapi surat tu sampai lambat da expired
InsyaAllah..kalau rezeki panggilan Allah tu lagi kuat
tiada apa yang dapat menghalang..

Thanks la Che Kamal sebab sudi melepak menghilangkan kebusanan aku
susah2 je datang dari puchong
yea aku tau aku lone ranger (for this time being)..
Syukurlah ada kawan2 dan family disekeliling aku..
..okey..melalut sudah



dzuli

No comments:

Post a Comment