Friday, June 3, 2011

Kasih yang suci

 ini bukan entry jiwang
tapi aku dah abih baca novel kasih yang suci
secara otomatik aku da tau ending citer Nora Elena muahahaha
tapi drama ada twist ckit..so kena tengok juge lah
implikasi membaca novel jiwang
  1. secara otomatik berangan dengan membayangkan kita ialah nora elena tu..dan laki  kita ialah aaron aziz
  2. otak kata.."cettt..x logik dowh, mana ada orang cmni" tapi mata terus membaca
  3. tido lambat sebab curious...so lepas selai..selai lagi
  4. beli RM 20..baca sekali sahaja..membazir juga
  5. otak kita akan terus membayangkan part2 seronot dalam novel tu dan kita berharap ia akan jadi di dunia yang nyata ni...
so...aku rasa aku akan berenti sekejap membaca novel..aku akan membaca majalah Ujang ataupon CLEO untuk membuang ingatan kt novel tu..mungkin jugak aku akan baca blog Anwar Hadi..




dzuli

No comments:

Post a Comment