Friday, June 3, 2011

maintainance oh maintainance

 1 Jun..officially aku telah amik segara urusan maintainance.
generally, department aku ada 3 tugas utama..maintainance,trafik dan teknikal
sebab aku baru, maka aku amik maintainance meliputi kerja2 penyelenggaraan sepanjang 44.2Km highway LEKAS macam baiki guardrail pas kena hentam ngan keta, potong rumput,lalang2 dan creepers, pasang banner, toll plaza & RSA, landscape and ada keja2 adhoc la ckit2...
nampak senang kan?
tapi x jugak..kami highway baru..banyak issue. TNB, SYABAS semua ken settlekan
wat COP lagi..dulu QS wat
jawab segala surat2 dari authority
plan untuk keja lebih efektif
hantar 4 report kat LLM
kena attend meeting dan segala..
hmmm...exciting
tapi mmg teknikal part agak kurang
tapi tungguuuu....

 ntah la..aku agak excited ngan keja ni
cabaran dia is how to get trust
itu sajer..
InsyaAllah..i'll try my best








dzuli

No comments:

Post a Comment