Sunday, June 12, 2011

Saya..

 this week is very busy and tired +tension week for me
sangat takut x dapat memenuhi expectation my boss
my boss is a woman..(lady boss)
so kena faham la perangai lady boss ni macammana
paling x tahan pagi2 kena sound sbb x headcount workers..erkkk...
so monday ni kena buat...adoiii...x boleh blah sungguh..
lepas ni kena ubah sikit sistem..
SV kan ada..diorang la headcount ngan sain kongcard..
apadia aku merepek lagi ni...

da start risau sbb aku nmpk macam sangat slow even my adrenalin was rushing..
monday ni jugak kena masuk meeting kat MpKj
adoiiii2....
Jgn giveup sebelum berjuang wahai dzuliza

life is full of struggling
masa elementary-UPSR
secondary-PMR &SPM
IPT-nak dpt deanlist..
Grad-nak kerja best
da keja-nak perform
da keja stage ke 2-nak beli rumah+keta best+kawin+dpt anak comel2 nama panjang2 +bley beli barang2 best utk anak2+upload gambar dlm FB/blog+pegi melancong obersea
da keja stage ke-3= nak naik pangkat jadi manager
da keja stage ke-4=da bosan rasa nak run company sndri
dalam semua struggle tu...berapa je kita struggle utk dunia yang lagi satu (akhirat)------renung2kan dan selamat beramal..



dzuli

No comments:

Post a Comment