Sunday, June 5, 2011

weekend ini

 sabtu ialah cuti DYMM Agong....secara otomatik ialah cuti umum..
tapi aku kena standby utk trafik
xde ape2 pon..round site sikit..
kami masuk highway plus, Check signboard temporary kami utk tarik user guna LEKAS
jem sehh...KL-seremban
last2 kami masuk highway plus kot..lalu sepang pastu sampai Nilai..
macam tu jelah...

dalam area tengahari Yati call
Yati kawan aku masa kat poli
juga partner in crime masa aku sebatang kara kat KL 5 tahun lepas (masa tu dia keja seremban)
lama gila tak jumpe diorang (Yati and khafi)
jumpe di alam maya jelah (facebook &YM)
okey..dia ngan khafi ada kat putrajaya
so aku suh diorang datang cni.
so..tunggu la diorang sampai..
kami p makan kat redwok bandar baru bangi
sembang2 sampai kol 4
(ada entry redwok nanti2..)

lepas tu aku cargas p rumah abang
saje je
sebab housemate aku xde
mesti buring dok sengsorang
kak akmal masak nasik ayam...yeyeye..
malam tu aku ngan kak akmal paksa abang bawak kami pegi uptown hahaha
pegi uptown shah alam sajer
bulehla..
aku telah berjaya membeli 2 keping shawl dan satu inner..yeay..

kol 10.30 pagi ahad..
janji ngan Zu nak tengok kugfu panda 2..yeay..
best gilakk...
sampai kena sound ngan orang sebelah sbb bising
kalau nak senyap kau tengok kat umah la..hahaha.
(Emo..da la aku yang salah sbb bising)
lepas tu beli barang2 dapur kat Tesco
tak larat aih window shopping
nak beli2 baju, handbeg, kasut..
parah kot...

dekat kol 6 baru sampai umah
syukur
abis weekend..
Semoga minggu baru menjadi minggu yang lebih baik dan produktif untuk aku
InsyaAllah...


dzuli

No comments:

Post a Comment