Sunday, July 3, 2011

The Big O.."ordinary weekend"

 weekend ini sangat ordinary lagi tipikal
frankly speaking..dah penat ngan aktiviti2 macam ni
but..kena gak lepak ngan kengkawan
luahkan masalah, share kerisauan and spread my excitements..
setelah plan nak Melaka masih x jadi lagi buat masa ni

aku pon tunggu zu datang..dekat2 kol 3 jugak la dia sampai,
then pegi makan...pas tu p alamanda
roger Che kamal...sembang2 kat oldtown..sampai kol 8 la lebih kurang
kol 10 tengok citer "sekali lagi"..
wahhh..2 thumbs up, mmg x logik sikit, tapi cukup meruntun jiwa gua yg sensitip ni..
pas tgk wayang, makan kat "restoran Perantau"..agak fames di bangi retoren ni, not bad...
balik singgah downtown kajang..

kunun2 ahad nak p sungai tekala
sbb downtown tu..balik umah kol 3,
darn....bangun da kol 10, apa barang mandi sungai tengahari2..
wat penat badan je

takutnye esok, CEO nak mai check maintenance department..
Gehhhhh.....Semoga semuanya OK
aku nak carik xtvt lain..
serius tired, bosan,membazir
duit jimba2 tu, kalo pegi melancong (even short trip) lebih bagus
jauh berjalan,luas pengalaman, bertambah pengetahuan..
so, tekadkan dlm hati...


Ya Allah..semoga semuanya ok
saya rasa my career on a rock
my life is empty..
please help me Ya Allah, show me the way...



dzuli

No comments:

Post a Comment