Saturday, July 23, 2011

the good old days

hari ni..duduk lepak2 kat opis ( not actually lepak la, ada kerja yang minimum ajer)..tiba-tiba aku terinagt lak zaman belajar-belajar dulu. at that time aku belum ada blog pon..
that time was a happiest time in my entire 27 years of life (utk masa depan belum tau lagi..)
tak payah fikir duit
tak payah fikir kawin
Just concentrate to study and enjoy (dalam batasan taww)
responsibility just utk diri sendiri
kawan ramai
pehh...besttt...

aku seboleh2 tak nak upload gambar arwah, tapi mmg banyak gambar ada dia.
Al-Fatihah untuk beliau, semoga beliau damai disana...

picture last day kat Uni, habis last paper, beramai2 pegi gate utama dan buat huru-hara
convocation, tapi tak banyak gambar sama2 sebab hilang arah hehehe
lokasi dan time yang sama dengan gambar pertama

aku ngan lin (sudah selamat menjadi Puan), kalau tak salah ni last kami outing sama-sama before grad.

aku ngan aimi (lama x dengar cerita dia), lokasi dan time yang sama dengan gambar diatas.

aktiviti riadah zaman dulu2.kat kolam bioecods je pon, tapi mmg faveret place kami,jogging, gossip, photogediks..

ni masa rombongan apentah pegi CIDB ngan sky bridge KLCC..style gila gambar..padahal kami semua ni da puluh2 kali lepak kat kt sini sebelum ni.

lokasi sama dengan gambar diatas. (abaikan muka zu yang letih tu)

 aku dengan Puan Lin ni kat atas skybridge.

now, we all dah bawak haluan masing-masing. ikut flow kehidupan, cari kerjaya, kejar cita-cita, yang dah membina keluarga..
pehh..skema entry..

InsyaAllah..kami akan berjumpa jugak nanti in a new condition...
its just a memory recall...good memory jangan disimpan sengsorang kan..

dzuli

No comments:

Post a Comment