Tuesday, July 19, 2011

Heppy Birthday abah...

Yaa..abah saya dah 56 tahun..
i think my sister say it all dalam entry dia kat  sini
abah ngan najah mmg ada spesel bonding..
aku pon da ckp banyak masa fathers day hari tu
aku rasa hadiah paling tak ternilai utk abah tahun ni:
  1. InsyaAllah,beliau akan menunaikan ibadah haji tahun ni ngan isterinye terchenta la..
  2. InsyaAllah, kakcik bakal mengikat pertunangan ngan abam sayang dia.
  3. Najah dapat UKM...course biotechnology idaman budak sihat tu
aku je masih xde so called "big" success story lagi.. so i need to create one. ape ek..ermmm..mungkin carikan abah menantu korea yg kachak lagi kaya? mungkin jugak kerja kat obersea dan gaji 15K sebulan..no need abah love us what we are, kan najah?...:-)


dzuli

No comments:

Post a Comment