Thursday, July 7, 2011

Kemaruk Ice Room

 dulu2 ada gak dok baca citer2 blogger pasal ice room ni. satu hari, aku ngan Mena keluar p site konon, sampai Senawang " eh kak, kat cni ada Ice Room, jom layan"...ok jerr...sbb baru je lepas lunch..kami makan snow ice dia je

aku punye mango, mena punya fresh strawberry
pehh..sedap gila..rasa ice tu mango..mmg sedap la...speechless both of us bila suapan pertama masuk mulut. Yng mango tu RM 7.90, yang strawberry tu RM 8.90.

hari rabu mggu yang sama, aku p hantar Bank Guarantee kat TNB bangi, kami berdua gak sbb balik dari meeting kat Ampangan..pekana lagi sedas..

kali ni, aku punye Guava,Mena punye passion fruit
Durian Tempura



 Durian tempura ni buleh tahan la, macam puff durian goreng...

hmmm..banyak lagi menu snow ice yang blom dicuba..bila lagi nak p ni hehehe



dzuli

No comments:

Post a Comment