Friday, July 15, 2011

Transformers dark of the moon -Better late than never

Transformers 4 dark of the moon ni da available kt cinema 29 Jun ari tu lagi..
masalah utama seorang pekerja macam aku

  1. takde masa
  2. wayang penuh
  3. ada masa+ wayang lak penuh
last2 semalam baru dapat tengok..setelah telan sebijik activefast sbb kepala sakit gila..
dapat gak aku menuntun filem itu..
two thumbs up
best gila
best sesungguh
best yaamat
hahahaha...

sinematografi -pehhhh
jalan cerita    -ada org kata agak cepat, tapi aku rasa okey sbb dia sequel, kita da kenal semua watak..
casting          -wuhuuuu...shea la beouf mmg cute, laki fergie tu memangg menggoda habis, bumblebee yg cumel, optimus prime yg macho, tapi pompuan tu aku x minat sangat la, dok pkai high heels dlm ribut2 perang apekesss...


cube tengok abang US army tengah tu...hot gila
sam witwicky ngan awek baru dia..tapi aku prefer megan fox lagi
optimus prime...
all pictures credit to google images

okey..rase cam nak layan 3D la..
sapa kata x best-citarasa kita kan berbeza2
sapa kata best- jom ikot aku layan sepam lagi
sapa blom tengok- cepat2 ..

lagu linkin park utk soundtrack tu sangat sesuai

tapi aku dengar transformers 4 bukan lagi shea la beouf lagi..akan tukar kepada abam mat saleh yg lagi hot nama apentah...




dzuli

5 comments:

  1. saya nak sgt jd org yg berjaya mcm awk..

    ReplyDelete
  2. err...berjaya ke?
    x yah la guna anonymous ek..
    transformers ni mmg best..asyik terbayang2 je..

    ReplyDelete
  3. sy xder email..sy amek cos civil..susahla awk..tmbh bnyk kira2..(nurul jannah)

    ReplyDelete
  4. masa belajar mmg la ssh sikit...tapi bila keja kita akan fokus satu je..
    so, dont worry..struggle 4 tahun je..tapi lepas grad gerenti rindu nak sambung balaja hehe

    ReplyDelete