Wednesday, August 17, 2011

AIDILFITRI KU AIDILFITRI MU JUA

bila check social network-citer pasal baju raya & persiapan raya
check entry bloggers-promote baju raya, citer nak balik kampung mana, bajet raya 2011,resepi2 kuih raya dll.
check website PLUS-plan perjalanan raya tahun ni x ada lagi..

aku pun x boleh ketinggalan dalam isu2 semasa ni. (walhal ramadhan dah hampir habis fasa ke-dua dan akan bertemu 10 malam terakhir).

baju raya         - not yet, tengok la kalau jumpe yang memenuhi bajet satgi baru beli

kuih raya        - dah siap...........dibeli

balik kampung - x de sapa nak gaduh balik kampung mana, no problem, Kulim i'm coming homm...coming homm...

bajet raya 2011- x de bonus, company baru, so sangat ciput. dapat balik kampung free and easy pon Alhamdulillah.

Tema raya       -memandangkan mak ngan abah dalam persiapan for their big days (Haji), xde tema2,
diorang lebih excited untuk ke Tanah Suci (mak dalam keadaan agak nerves). Bukan nak main-main, Rukun Islam ke-5 oh

Alamak....zakat fitrah blum bayar, petang ni jupa kaunter x bole berlengah lagi..
13 hari lagi puasa. sahabat2 Rasulullah dulu, menangis bila Ramadhan nak habis..
aku???



dzuli

No comments:

Post a Comment