Saturday, August 27, 2011

Bubur Lambuk-air tangan budak2 LEKAS

24 ogos aritu kami semua bergotong royong utk buat bubur lambuk.
semua bubur ni akan diagihkan kat semua staff LEKAS +100 untuk user yang lalu Plaza Tol Kajang Selatan..

upacara merewang start dari kol 8.00am lagi..
tapi memandangkan hari yang sama aku ada sikit2 kerja opis ngan nak kena pegi TNB Nilai + ada technical briefing pulak..
so aku cilok2 je tolong2 kat bawah tu...

too dia..macam kenduri 10 ekor lembu
bahan2 utama..carrot tu je air tangan aku....
upacara masak2 plak..
packaging lak...guna reusable container-IJM go Green

hari yang sama gak ada technical briefing pasal PCA..menarik gile...
ramai kata bubur lambuk kitaorang buat ni sedap..
maybe la..ketua chef bekas tukang masak askar tau..
tapi, aku x rasa..sbb aku kenyang masa bukak posa + pensan pastu ha ha ha.
bangun sahur, da basi kot sbb dia guna santan..
takpe la..i'm not the big fan of bubur lambuk..

dzuli

No comments:

Post a Comment