Monday, August 8, 2011

City Hunter- I'm addicted to korean drama again...

setelah bersara dari dunia perdramaan korea kerana certain circumstances macam:

  1. kat rumah guna broadband-mustahil utk stream online/download
  2. kat opis line x clear langsung nak tgk muvie
  3. busy (hahaha)
  4. tak tau drama apa yang best/latest sbb lama x usha allkpop/kimchi drama.
banyak alasan sungguh.

suatu hari dalam kebosanan, ditambah ngan status2 fb pasal citer ni, aku terdonlod satu episod..
balik umah tertengok..waaaaaoooowwww...sebab dia:

  1. yess i know...tipikal story line, revenge, heroin miskin hina, hero kaya raya + kacak gila + mr perfect
  2. tapi sinematografi best..part fighting terbaek, maintain cool and terrer at the same time
  3. love story between Lee MinHo ngan Park Min Young best, funny,romantik
  4. story pasal politik tapi diolah dengan baik & x boring.
  5. Lee Min Ho sangat hensem
  6. Lee Min Ho sangat macho
  7. Lee Min Ho best
Lee MinHo & Park Min Young
cool gila
ada 2 episod lagi..yeah...yang penting aku suke

dzuli

No comments:

Post a Comment