Tuesday, August 23, 2011

Iftar with cik Tun & Kak cT @ NJ ZENITH

pagi tadi, ketika mood masih mandom
cuaca hujan..
tengah merempit kat Seramban lak utk pegi TNB
cik Tun mesej ajak bukak posa sesama
kat Bangi lak...oohh cunnnya...



tiba-tiba..around 3.30 pm, disaat aku nak melangkah keluar pegi mantin, cari location rock bun
madnoor bgtau malam ni ada majlis bukak posa ngan polis
its like..."da**..tuuuttt...tuttttttt.."
last2 aku msg boss bgtau aku ada family matters..he he he...anggapla cik tun ngan kak siti tu family matters aku...

mula2 plan nak makan kat Wadihana..tapi dia buat buffet la..
then kami makan kat NJ Zenith, chinese cuisine...

Tomyam...boleh la..
ayam hapekebenda..chef recommended..ayam palsu..kulit ayam, isi macam paste..

Big Bear tauhu kalau tak salah

Yam basket with Kung Pao chicken
 overall boleh tahan la makanan dia..
semua food ni + kailan goreng, 4 jenis air cost us about RM88..

best gila bergossip dengan diorang.
sure bring back all memories..
InsyaAllah, next time jumpe lagi..

dzuli

2 comments: