Monday, August 15, 2011

Iftar with my friends-tahun ini

seeing my good friends,  recall my memories of the good all days..wahh

kadang-kadang aku terfikir, salah satu keberkatan Ramadhan,bila kita dapat berkumpul dengan orang2 yang kita sayang. etc.Family, Friends, collegues kan..
contoh la, kalau x puasa macam susah nak jumpe kawan2 lama due to busy and banyak komitmen hidup yang lain, tapi bila Ramadhan, kita akan try gak gathering sekejap dengan niat "iftar sama-sama"..best kan..

this year tak meriah sangat macam last year, bukan apa, sbb aku ngan zu x plan beriya2 sangat. Just calling2 sapa yang boleh join je..Akhirnya yang dapat join kak ina & husbandnya (newlywed you).& kak syidah.
ok lah gak..

simple je tahun ni, kat Pizza Hut Maju Junction jek. ada Family zu gak pemeriah suasana..

Spaghetti yang not bad aje


chicken wing yang best

lepas makan, kami bergambar2 jap..sembang2 ngan Kak Ina, dalam 8.30 camtu, semua gerak keluar dah..


geng tahun ni..kurang dari last year


acara kedua..tawaf  Sogo-jalan TAR-Masjid India..aku tak beli ape2 pon due to monetary constraints yang agak teruk tahun ni.(maybe aku shopping lepas raya nanti) hahaha.. tapi it ends with kami semua x beli ape2. Tapi zu kata dia nak datang lagi beli baju yang dia dah aim tu..
ramai gila walaupon ujan
around kol 10.00 baru balik kat Kelana Jaya sbb kami park keta kat situ.. balik umah zu, mandi2 lepak2jap.. keluar balik utk acara lepakthgmalamsambilsahur...pehhh acara yang almost 3 years x wat. lepak tgh malam tu ada, sambil sahur tu last masa Uni dulu je.
Sembang2 ....balik umah pensan semua...tapi mmg enjoy weekend ni ..berkat Ramadhan..tapi tarawikh kantoi la sehari huhuuu..


dzuli

No comments:

Post a Comment