Saturday, August 20, 2011

Iftar with my office besties


Besties tu- ayat pengaruh citer Gossip Girl XoXo
diorang ni member2 yang kamcing ngan aku kt opis la..
FYI semua muda2 dari I..ooh akulah seorang kakak disini.

mula-mula plan nak p steamboat kat RedWok, tapi penuh lak..Kenny Rogers pon OK
biar aku kenalkan..
ikut pusingan jam-Mena, I, Farhana
Mena-CMD Land Exec, dia la tuan tanah kedaung kat LEKAS ni
farhana-Junior Exec audit, jangan main2 kena NCR satgi hahaha..
ada lagi sorang (x de dalam gambar) Yana-Admin kitaorg

makanan kami biasa je. Quarter meal with 3 side dishes. kami 3 orang oder plain water sbb ada niat nak pekena cool blog lak lepas ni he he he..
actually,aku mmg da seludup cool blog volcano milk tea dlm tempat ni..

menu standard kenny rogers saje. nothing special

semua sibuk ngan henpon masing-masing

muka lapa farhana...
 it is a simple but fun iftar with them..
mmg dah lama plan, tapi Yana ngan Mena stay kat seremban..
susah ckit la kan..


dzuli

No comments:

Post a Comment