Wednesday, August 10, 2011

kenapa jarang update pasal kerja

aku check previous entry 2-3 bulan ni.
sangat jarang aku upadate pasal kerja aku macam masa aku kt UBSB dulu
adakah maksudnya aku xde keja ...hahaha

tak jugak
it just kerja-kerja opis yang sangat normal
x de gambar
x tau nak cerita pasal apebende benda tu

contoh buat COP (certificate of payment)
x kan nak cerita berapa ribu sub kon aku claim setiap bulan kot.

routin maintenance..
too routine

above of all
company skarang is an organization
silap2 publish bley kena saman tau..
takpe la kalau ada betul2 benda best yang memberi manfaat
baru citer..

setakat Mr Tan tukar guardrail
Adam betulkan pagar
Joe cuci sump..
x yah kot..

aku pon terkapai2 lagi kerja ni
sangat sedih bila kerja aku below expectation
aahh ape2 lah..pffttt..

Kalau takut dilambung ombak
Jangan berumah di tepi pantai




dzuli

No comments:

Post a Comment