Monday, August 22, 2011

main-main soping

aktiviti weekend Ramadhan mula pada jumaat petang.
aku da janji nak buka pose umah abang
so, lepas kol 5..

meredah jem kat federal highway
 kol 7.15pm, sampai umah abang..haha..dan jugak bukak pose ngan diorang
kol 10.00pm, lebur sudah, tetido

sabtu, da janji ngan zu nak shopping raya, nak carik tudung la kunun..
malam lepas isyak,
lokasi dekat Jlan reko
situasi yang sama mcm kat federal highway,
dekat 1/2 jam sangkut
sbb jalan Reko, Bangi tu ada bazar aidilfitri + uptown yang boleh tahan besar jugak la..

steamboat pon ada
macam-macam pesen tudung
macam-macam kuih raya. tapi aku tak tertarik la...

 sakit gak la kaki tawaf bazar tu carik tudung..
sebenarnya aku mmg x plan nak soping pon,
saje je layan kawan aku sorang ni,
excited nak soping raya.
jupa sorang akak jual tudung
yang pandai melayan kami..
bukan kami aje..mmg peramah.. last2..
aku pun terpedaya..
bajet nak beli shawl 25 hengget je..

gambar ni diambik kol 3.00 a.m
 balik umah, ngan excitednya kami menerai tudung2 yang dibeli tadi..ha ha ha....

sebelum balik umah..sahur dulu kat Chaiyo Bistro Bangi..
Tomyam sedap gila
yang menyebabkan aku sakit perut esok pagi..

sekian saje laporan aktiviti weekend ni..

dzuli

No comments:

Post a Comment