Saturday, August 6, 2011

Sahur oh sahur

bila bulan Ramadhan kita akan bangun sahur
bangun sahur itu berkat
ada gak pendapat yang kata bangun sahur tu part of niat posa.

so, aku mmg bangun sahur la hari-hari
menu sahur plak mestilah yang paling lazat. bergaya dan ada ummmphh
macam menu semalam ni..

kenapa kualiti gambar cmni..argghhh.
 ada roti cheese...ada biskot wheat meal (bagos untuk penghadaman) dan segelas Milo, untuk memastikan aku cergas bertenaga sepanjang hari.

cerita hari ni lain lak..
aku khusyuk melayan citer ni

 
abang lee minho
 drama city hunter sampai kol 2 pagi..bangun2 5.44 am, dan la minom air masak sikit...

fadan muka...ni semua penangan culture shock sbb ada streamyx baru pasang..
baru kol 6.30...krukkkkkkkkkkkkkk
sabarlah..yang kat Somalia tak makan 3-4 hari pon still puasa tau...


dzuli

No comments:

Post a Comment