Friday, September 16, 2011

boleh ke?

semalam almost 8 jam keja, 7 jam aku ada dlm seat kereta company.
8.30-10.30- TNBSeremban
10.30-1.30-Pedas-linggi Plus C2
1.30-2.30-otw pegi open house SMART
2.30-3.00- patah balik sbb open house da abih (dem)
3.00-4.00-lepak minom teh o ais kat mamak.

actually my boss da basuh aku sikit
dia macam kata aku taknak bersosial sbb aku tak join beberapa events yang company handle macam bukak puasa dengan polis, LLM ,pesta durian dsb.
then its make me think " CCTV bergerak ke report kat bos lagi ni"
tapi ape yang boss cakap make the point..
then masa keluar ngan Ro ngan Md Noor, aku pon citer la sikit-sikit

then MdNoor Bgtau
" ko pegi bersosial ni sbnrnye bukan utk company, tapi utk diri sendiri, sekarang kat mesia ada 26 pemegang konsesi, tahun depan maybe jadi 33 pemegang konsesi, agak2 ko da bosan dok kat cni, ko ada lagi 33 tempat nak pegi, yang kedua baru la ko pegi bersosial utk company"

darnnnn....betul gak..hahaha..
terima kasih CCTV bergerak secara tak langsung

banyak jugak la kami menyembang pasal future career..
then i realize banyak benda..
tolonglah sabar Dzuli, even jalan ni banyak bump, slow2 pon sampai jugak.


dzuli

No comments:

Post a Comment