Wednesday, September 21, 2011

HCM-wait for me

sangat2 teringin nak pegi Ho Chi Minh..tak tau kenapa.
so sbb air asia promo
aku telah berpikir semasak-masaknye
tunggu dulu la..
Henfon aku makin critical-(need smartphone please)
Zu (partner in crime aku) kena beli kereta baru
so, we decide tggu dulu, masa dan kewangan yang lebih sesuai
But, InsyaAllah, dont have to wait for too long :-)

Hang on there
wishlist kat sebelah tu blom habis lagi hahaha..
verangan la kau

dzuli

5 comments:

  1. takpe... rezeki mase deoan kite tak tau. rase nye aa launch lagi promo lpas ni,,tapi AAX.. try ler hit ;)

    ReplyDelete
  2. haiya tiket pi korea 6 rat??
    tergugat bank nih ! haha

    tapi sy x plan lg pi negara2 belah sane..except for beijing or chendu.. tapi tengok lah macam mane, kot2 terbook! hihi

    oo, drive pon kejap dah skang, sbb bukak highway baru tu kan,,,

    redang tak nak pi?

    ReplyDelete
  3. laaa...tak beli ke dzu..aku ingt hang beli

    ReplyDelete
  4. fatt & kemang,
    setelah meeting besar2 an, kami terpaksa sabar dulu sbb ada pekara yg lebih penting..ooh i'm heart broken sbb kira murah gila da 260. aku check jetstar pon 500++ tu harga promo tu. tapi xpe lah, nak pegi sorg belom berani.

    xtau la tetiba member aku mimpi malam ni, esok dia setuju lak ha ha ha...tapi dia kena beli kereta ooo..bukan calang2 punya...

    xpe korg p dulu, nnti citer kat aku..:-)

    ReplyDelete
  5. kemang,

    Redang tu mmg banyak geng nak mengekor..InsyaAllah, cukup duit tabung aku p

    ReplyDelete