Friday, September 30, 2011

Malaysia ni memang kecik

its been a while..
sangat-sangat busy this week
personal thing,
kerja thing tu mmg biasa lah..

last saturday opis ada buat jamuan raya
so aku pun pegi je la, even mmg serabut & mula2 agak malas nak p..
tapi takut kena cop antisosial whatever
aku pegi gak..
then aku nmpk someone yang macam aku kenal..
tapi di mana ya??
baru aku ingat senior aku dulu..
agak famous la orgnya dbn beberapa pekara..
yang aku terkejut lagi, dengar dia somebody yang penting gak la sbb dia handle Besraya Extension..
ex-USM student yang agak awesome di organisasi aku...sangat2 mengidolakan okeyyy...

then semalam aku kena pegi Konvensyen KIK LLM (nanti la aku cerita apebenda ni)
aku nmpk sorg guys..
pon aku biasa nmpk, tapi di mana yaaa...
ooh..class mate aku 2002-2005 upenye...(sangat purba)
so..nak tegur ke tak (tanya aku dlm hati)
sebab:

  1.  nnti maybe salah orang
  2. kang dia suspek aku nk usha dia plak
  3. kot dia tak knal aku...(masa poliakuseorgygrestricted&xcampur nganbdklakikelassbbakurasamereka agakpoyoandchildish
akhirnye, aku tegur...and guess what..kami berborak smpai abis konvensyen macam kawan lama..
dia pon da berubah dari dulu rasenye. dia kerja kat MEX...(same industry jgk:-))
7 years really changes everyone I guess..

dalam 1 week aku jupe 2 org yang aku x pernah terpikir pon nak jumpe
so I guess Malaysia mmg kecik.....



dzuli

2 comments:

  1. aku pun suka klu jumpa kwn lama. ramai yg dah berubah lepas skola..yg total 360degrees pun ada. tp respon yg slalu aku dpt dari dorg ttg aku ialah aku sama mcm dulu, dari segi muka & saiz (sbb kbykn dorg dah jadi tomok sejak kerja). sedih. aku ingt muka aku dah berubah la pas skolah tp template sama gak..huhu

    ReplyDelete
  2. tu la fatt...tp member poli yg aku jupe tu total berubah la...aku dr segi fizikal x berubah kot, masih sihat..tapi dulu aku ni pemalu & reserve gitu...skg da kecoh ckit :-)

    ReplyDelete