Saturday, September 3, 2011

my birthday

 3 sept 2011..umur aku bertambah lagi..
syukurlah Allah memanjangkan usia aku sehingga ke hari ini
actually aku pon x ingat hari ni birthday aku until Farhana msg aku pukul 12.04am..thanks beb...
thanks jugak to all who wish at my FB wall

tahun ni maybe x spesel la macam tahun lepas ( spesel la sangatttt)
ada kawan2 dan family yang wish pon da syukur..

aku just nak mengharungi hari-hari yang aku bakal lalui dengan lebih baik dalam semua segi
agama,kerjaya,personal life etc.
En Haris (former FYP sv) dulu post something kat wall Fb aku
May the best of your past be the worst of your future. You're not getting older, you're getting better.
mmm...sangat menusuk kalbu gak.. itu sajalah..yang lain2 aku nak mtk kat Allah sahaja..kerana Dia maha pemberi..

sempena birthday gua yang ke ehemmm...dengan bangganya mengumumkan 27 tahun ( da kena start guna anti aging product).
gua layan citer ni

Autumn Concerto...layansss
 best upenye..vaness wu tau (dolu2 F4) sekarang da macho, bukan flower boys lagi. cerita yang menarik

main cast
thats all...15 episod to go..yeahhh

dzuli

2 comments:

  1. happy birthday dzu...
    semoga hari2 yg bakal ditempuh lebih baik dari yg sebelumnya, dikurniakan Allah rezeki & kesihatan tubuh badan yg baik..Insya Allah :)

    ReplyDelete
  2. thanks fatt..ooh saya makin tua....InsyaAllah..

    ReplyDelete