Saturday, September 24, 2011

Open House Lagi..

hari ni ada 3 open house
farah
mena
Lin

Mena ngan lin punya open house membuatkan aku confuse
Mena kat seremban, Lin kt sungai Besi..
kalau pegi yang mena x sempat pegi yang Lin..
tapi dah lama x jupe Lin..
Akirnya aku mtk mahap kat Mena and pegi open hose umah Lin
dah la masa dia kawin dulu kami x bole dtg..

mula2 abis keja, kami pegi umah Farah, dekat je kat Semenyih nun
almost semua ada include our boss
mak farah (mak dia cantik & fashionista gitu) masak mihun sup yg sangat sedap ngan agar2 bandung.
aku cargas awal and smpai umah Lin dlm pukul 3
Deja-vu umah En Lan last week
kena tunggu Zu (yg sesat larat,), kak ida (dgn tunang dia) & Che kamal (ngn awek dia)
tapi x la lama mcm hari tu..

The food is awesome
pulut kuning, laksa penang, laksam, mihun goreng, truffle,kuih2 raya
pehh..2-3 round gak la sambil sembang2.

acara bergambar haruslah...

we reunite again
we reunite again
we reunite again 2
ahaha...

wonderful dish
nice food

pulut kuning
pulut kuning nyammm...
maybe ni last open house kot utk tahun ni...
nnti aku wat open house kt umah aku plak sempena deepavali


dzuli

No comments:

Post a Comment