Saturday, October 1, 2011

ADIDAS king of the road-part 1

credit to RunFoolblog
jangan terkejut dengan tajuk ni..
aku buaknlah seorang runner atau peminat Adidas tegar
tapi tempat keja aku menjadi penaja lokasi Adidas King of the Road 2011.
secara tak langsung kami semua akan menjadi volunteer/ staff pada hari events ni ( 2 Oct 2011)

memang agak havoc
road closure dari pukul 3.00 a.m smpai 12.00 p.m tu need a traffic management yang mantap
water station jugak need hundreds of people
runner more than 3500 runner uolls...

so, PR ngan traffic & technical department la yang paling busy.
da berapa hari diorang berkampung kat NPE tu

Hopefully this events will go smoothly..
hopefully kami juga akan bersabar menjaga traffic & water station dlm keadaan cuaca yang tak menentu.
hopefully T-shirt Adidas free tu muat la..hahaha

IJM toll division..say HOOOOOOOO......
(akutaummgramaitakpuashatiandmerungutpasalbeberapa bendasabarjelahyangmampu)

dzuli

No comments:

Post a Comment