Sunday, October 30, 2011

Yati Ayam percik~chaghe jugak~

Enough of sad story.
hehe...
sapa yang dok kelantan, kajang & bangi mesti quite familiar dengan yati ayam percik kan
memang best.
according to my sis (aku tak makan nasi kerabu)
nasi kerabu + daging bakar dia terbaek dari ladang
ayam percik dia memang best (kelantan style)

nasi lemak + nasi kerabu
nasi lemak + nasi kerabu- 2-2 best

daging bakar
daging bakar najah fave

apekess
apakah?? najah sangat suka air longan tu

aku penah tengok razif  dlm rancangan best in the world tu wat review pasal makanan kat sini , tapi kat kedai original dia kat kelantan.
yang kat sini dah franchise + rebranding kot, so harga kurang murah ek..
tapi, berbaloi-baloi with the free WiFi and environment dalam restaurant


dzuli

No comments:

Post a Comment