Wednesday, December 21, 2011

Marissa Birthday + Trekking at FRIM kepong

segalanya bermula di sebuah pagi sabtu.
aku dan keretaku memecut laju ke rumah abangku di subang
syukurlah pagi sabtu Federal Highway yg fames tu tidak jem,lepas tu aku nak pegi ke sentul plak
perjalanan ke sentul timur juga senang je,
naik Putra pas tu Star, n kenari gold yg dikenali sudah menunggu gue di seberang jalan.
utk ape perjalanan ini?
untuk PARTYYYY..yeahh
tapi birthday party sbnrnye
 merancang dengan kawanku, Tun Arnida utk pergi ke majlis harijadi Eiman Marissa
siapa Eiman Marissa? Siapa? siapa? (echo)

yg tengah tu eiman marissa
okey..si comel ni daughter of En Muzie..( a lot of his name mentioned in my blog).
aku & cik tun antara kawan2 yg dijemput, yang lain2 semua saudara mara ajer..VIP uolls.
it is a simple yet warm birthday party...seronot la budak2 zaman sekarang
aku masa kecik dulu, mak wat mihun ngan kek je pastu panggil kawan2 sebelah umah.haha
banyak gambar x menjadi, gatal x tuka telephoto lense.

kiddos
those innocent kids
most of kids dlm picture diatas ni sepupu2 eiman marissa ni, boys yg paling kiri tu abang dia..
aku rasa 2 siblings ni mmg copy muka En Muzie la..

lepas abih, utk killing time sbb ada something happened,
aku ngan cik tun merayau2 area sungai buloh sbb nak jupe kak ct
masa ni la kami lepak kat sebuah kafe comel nama  Richman Cafe,
banana puff dia awesome, sedap ooh.

ala2 full house gitu

dah jumpe kat ct, cik tun hantar aku sampai umah zu, siap wat kecoh lagi kat umah orang,
sebab ape kecoh, sbb member aku tu bilik dia terkunci, semua barang2 dia dlm bilik tu
masa kami sampai ada 2 guys tgh cuba mengopak pintu tu..lawak btoi la member aku tu
thanks cik tun sbb tolong anta, kalo x tak tau la bila bole smpai umah dia.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Teaser FRIM kepong.

DSC03413
tempat ni boleh menyebabkan org kurang stamina menjadi givap


dzuli

No comments:

Post a Comment