Friday, January 6, 2012

klepak klepung bunyi kompang

permulaan tahun baru 2012, aku telah mendapat satu jemputan perkahwinan dari kawan baik..
yatta.... seorang lagi geng bakal menamatkan zaman bujang beliau..namenya Rosmanida @ kak Ida.. baik orangnye, beliau ialah kakak cyclist terkenal negara iaitu Azizul Hasni...ha ha ha....tu diaaaa..

Aku mendoakan kebahagiaan mereka sehingga ke akhir hayat. Big possibilities yang aku tak dapat nak pegi kerana ketiadaan geng dan waktu yang tak sesuai. (Raya Cina ialah waktu highway sibuk)

Tadi gigih jugak pegi Alamanda jumpe dia sebelum dia begelar isteri, lagipon dapat kad kahwin (aku lebih suka kad bebanding jemputan dalam FB). Well kak ida, selamat bergelar isteri.. lepas ni kita wat after wed party okeyyy.

walimatul urus Rosmanida & Yusma






dzuli

No comments:

Post a Comment